J.Lindeberg Udsalg

Hos J.Lindeberg finder du lækkert svensk design i en stram og minimalistisk stil, med et stort fokus på jakkesæt og blazere. Derudover byder J. Lindeberg også på bukser og jeans, badetøj, skjorter, t-shirts og overtøj. I dag kan du shoppe J. Lindeberg til både herrer og herrer. Til kvinderne bør du tage et ekstra kig på deres super lækre kjoler og jakker.

J.Lindberg blev grundlagt i 1996 i Stockholm og har siden da fokuseret på at lave det lækreste herretøj og dametøj, inkl. en linje af smart golftøj.

Du finder naturligvis et mindre udvalg af J.Lindeberg i stort set alle svenske tøjbutikker, men hvis du ønsker at se det fulde sortiment, så anbefaler vi som altid at du kigger online. Vi har herunder samlet alle de bedste J.Lindeberg produkter, inklusiv masser af gode tilbud på dette lækre brand, med priser der overgår dem du finder på lagersalg eller outlets.

Vi har lige nu 446 produkter fra J.Lindeberg og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet J.Lindeberg finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om J.Lindeberg på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om J.Lindeberg - tag et kig på J.Lindeberg's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

446 / 865
1 2 3 4 5 6 7 8
Menu
Navigation