Pilgrim Udsalg

Det hele begyndte i 1983, hvor de to danskere Annemette Markvad og Thomas Adamsen valgte at lægge al deres energi i at skabe smykker. Deres inspiration kom primært fra deres store kærlighed til musik, hvilket også er grunden til at Pilgrim primært blev solgt på festivaller til at starte med. Siden da kan man vist roligt sige at der er kommet noget mere fart på og Pilgrim sælges således i over 50 lande, med 6 nye kollektioner hvert år - imponerende!

Pilgrim laver stort set alle former for smykker, lige fra armbånd og halskæder over i øreringe og almindelige ringe. Derudover beskæftiger de sig også med ure og solbriller.

Til trods for at Pilgrim smykker generelt er lavet af rigtigt gode materialer, så er det faktisk ikke specielt dyrt. Du kan hurtigt pifte en lidt kedelig kjole op med en super smuk halskæde fra Pilgrim, for under 300 kr. Holder du lidt øje, fx via denne side, så vil du endda ofte opleve at Pilgrim har rigtigt mange varer på tilbud eller endda udsalg, for at få plads til alle produkterne i deres nye kollektioner. Se blot herunder, hvor du finder alle de bedste Pilgrim tilbud netop nu, med besparelser på helt op til 60%.

Vi har lige nu 99 produkter fra Pilgrim og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Pilgrim på deres officielle website.

99 / 197
1 2
Menu
Navigation