Tommy Hilfiger Udsalg

Brandet Tommy Hilfiger blev grundlagt af Thomas Jacob "Tommy" Hilfiger i 1982, med første store gennembrud i 1984. Siden da har de haft stor succes med en lang række af sub-brands, fx Tommy Jeans, H by Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim og mange flere. Deres tøj er skabt ud fra konceptet "klassikere med et twist", tydeligvis med en masse inspiration fra de mere noble sportsgrene som fx sejling, golf osv.

Fra Tommy Hilfiger kan du få stort set alt til klædeskabet - de laver både jeans, bukser, bluser, t-shirts, polo-shirts og stort set alt hvad du ellers kan komme på. Til kvinder har de naturligvis også kjoler og nederdele på programmet, og til børnene kan du finde næsten alt hvad de voksne tager på, bare i endnu mere nuttede udgaver, for Tommy Hilfiger er et allround brand der laver både dametøj, herretøj og børnetøj.

Tommy Hilfiger hører ikke til i den billigste ende, så med mindre du rammer et af de store udsalg i fx Magasin, så kan det ikke anbefales at købe Tommy Hilfiger i fysiske butikker. I stedet bør du kigge online, hvor der ofte er flere varer på tilbud. Her vil du, stort set året rundt, kunne spare op til 50% når du køber Tommy Hilfiger - se blot herunder, hvor vi har fundet nettets bedste tilbud frem til dig.

Vi har lige nu 1.184 produkter fra Tommy Hilfiger og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Tommy Hilfiger finder du følgende under-brands:

Wikipedia har også mere information om Tommy Hilfiger - tag et kig på Tommy Hilfiger's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

1.184 / 5.812
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation