Day Birger et Mikkelsen Udsalg

Det fancy navn til trods er Day Birger et Mikkelsen rent faktisk pæredansk og grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen og Malene Birger. Navnet bliver da også lidt for langt for nogen og skrives derfor ofte bare som "Day" eller "DAY". Day blev grundlagt med en vision om at skabe tidsløst og moderne tøj, noget man i den grad må sige er lykkedes når man kigger på deres kollektioner igennem årene.

Du skal især holde øje med Day's elegante kjoler og nederdele, deres smarte toppe, samt deres smukke tasker, men Day byder naturligvis også på bukser/jeans, t-shirts, tunikaer og virkelig lækkert strik.

Day Birger et Mikkelsen er som sagt dansk design når det er allerbedst, og den slags er naturligvis ikke gratis. Day kan købes i udvalgte butikker rundt omkring i Danmark, men søger du de absolut bedste tilbud, så kan vi kun anbefale at du kigger online. Se blot oversigten herunder, hvor vi har samlet de bedste tilbud fra de bedste webshops i Danmark - det bliver ikke lettere at spare penge!

Vi har lige nu 66 produkter fra Day Birger et Mikkelsen og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Day Birger et Mikkelsen på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Day Birger et Mikkelsen - tag et kig på Day Birger et Mikkelsen's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

66 / 189
1 2
Menu
Navigation